Закарпатську митницю очолив колишній працівник СБУ. Що про нього відомо

Закарпатську митницю очолив колишній працівник СБУ. Що про нього відомо
Керівником Закарпатської митниці Держмитслужби призначили Миколу Румянцева — експрацівника СБУ та ДФС у Київській області. Наказ з підписом голови Держмитслужби України Павла Рябікіна оприлюднили на неофіційному Telegram-каналі "Держмитслужба Customs of Ukraine". Суспільне телефонувало у пресслужбу Держмитслужби України: для отримання інформації про призначення просили надіслати запит. Власні джерела Суспільного призначення Миколи Румянцева підтвердили.

 

Згідно з наказом, Миколі Румянцеву встановили випробування на посаді керівника Закарпатської митниці строком на шість місяців. "Призначити із 27 липня 2021 року Румянцева Миколу Олександровича на посаду начальника Закарпатської митниці, як переможця конкурсу, шляхом укладання контракту про проходження державної служби з посадовим окладом згідно зі штатним розписом митниці у розмірі 18000 гривень на місяць", – зазначається у наказі голови Державної митної служби.

Що декларує Микола Румянцев

Відповідно до поданої декларації перед звільненням, у власності родини Миколи Румянцева квартира в Києві загальною площею 65.92 м2, земельна ділянка у селі Малютянка (Київська область) загальною площею 1000 м2. Готівкою Микола Румянцев тримає понад 100 тисяч гривень, 9 тисяч USD. Його дружина — 300 тисяч гривень.

Дохід декларанта за 2020 — 528, 9 тисяч гривень — заробітна плата отримана за основним місцем роботи (Служба безпеки України); 20 180 гривень, — заробітна плата отримана у Головному управлінні ДФС в Харківській області, 63 280 — в головному управлінні ДФС у місті Києві. Дружина декларанта, Аліна Румянцева, у 2020 році отримала заробітну плату за основним місцем роботи (Головне управління ДПС у місті Київ) — 253,6 тисяч гривень.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів