Артур Молнар, позивний «Арчі»: Герой, який віддав життя за Україну

Артур Молнар, позивний «Арчі»: Герой, який віддав життя за Україну

 

Сержант Артур Молнар, позивний «Арчі», загинув 6 березня 2023 року під час виконання бойового завдання біля села Оріхово-Василівка на Донеччині. Життя воїна обірвав ворожий мінометний обстріл. Захиснику було 35 років. 

Артур народився та проживав в місті Хуст. Навчався в Хустській загальноосвітній школі №5. Згодом здобув спеціальність лісове господарство у Закарпатському лісотехнічному фаховому коледжі. У період з 2006 по 2007 проходив військову строкову службу в лавах Збройних Сил України де здобув військову спеціальність артилерії. Одружився. Працював у приватному підприємстві на Тячівщині.

Під час повномасштабного вторгнення не вагаючись пішов до Хустського РТЦК та СП де став до лав захисників у 72 окремий батальйон 101 ОБрТрО на посаду командира відділення. 

Героїчно загинув 6 березня під час виконання бойового завдання в ході якого рятував життя пораненого побратима де і потрапив під ворожий обстріл. 

Поховали Артура в місті Хуст на алеї воїнів, які віддали своє життя за Україну. Вдома на захисника чекали мама, сестра, дружина та двоє доньок. 

Назавжди у наших серцях…

 

15 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів