У Академії культури і мистецтв Закарпатської обласної ради тривають ремонтні роботи

У Академії культури і мистецтв Закарпатської обласної ради тривають ремонтні роботи
Сьогодні заступник голови облради Василь Дем’янчук та керуюча справами облради Мирослава Ливч проінспектували хід ремонтних робіт у гуртожитку Академії культури і мистецтв Закарпатської обласної ради. Тут із початку війни знайшли прихисток понад 60 тимчасово переселених українців.

 

Посадовці обласної ради оглянули будівлю, ознайомилися із поточними потребами та поспілкувалися з переселенцями. Із листопада минулого року тут тривають роботи, які фінансуються із обласного бюджету, за сприяння ОВА, а також кошти благодійних організацій. Оскільки 9-ти поверхова споруда майже зовсім не ремонтувалася із часу введення в експлуатацію, то було вирішено насамперед оновити систему водопостачання: замінити труби та встановити нове насосне обладнання. Також модернізуються й пристрої для опалення.

Директорка Академії, обласна депутатка Наталія Шетеля зазначає, що наразі на трьох поверхах триває ремонт 40 сантехнічних вузлів, кожен з яких включає душову кабінку і туалет. Також встановлюються нові внутрішні двері та водонагрівачі. Ці роботи проводяться за підтримки фонду «Карітас Чеської Республіки». Активно включилися у цей процес й ВПО, які проживають у гуртожитку. Водночас за кошти чеських партнерів з фонду VIZA ремонтники лагодять окремий поверх. Загалом у гуртожитку Академії триває активна робота, відтак підрядники й виконавці робіт переконують, що невдовзі буде змога підбити перші підсумки зробленого.

Пресслужба Закарпатської облради

 

23 січня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів