"Поки наші символи з нами — ми вмотивовані і однозначно переможемо", — закарпатський військовий Володимир "Русин"

"Поки наші символи з нами — ми вмотивовані і однозначно переможемо", — закарпатський військовий Володимир "Русин"

 

Боєць на позивний “Русин” воює з 2015 року. За цей час у Пісках, Водяному, Кримському з ним був прапор України. Зараз Володимир “Русин” є заступником командира батальйону “Карпатська Січ”. Він воює за незалежність України зі своїм стягом, на якому залишають підписи його побратими. Про цінність прапора для військових на передовій та історію свого стягу військовий розповів у ефірі інформаційного ранку "Суспільне Спротив".

За словами Володимира, в кожного військового є своя символіка, яка йому дуже дорога. Є багато різних стягів, є атрибути нашого герба — тризуба. Для Володимира “Русина” — це синьо-жовтий український прапор, на якому залишають свої підписи його побратими.

"Як для кожного свідомого українця, державні символи — це є основа того, що робить з нас українця, основа того, що робить з нас людину у своїй державі. Для мене є дуже важливими місця, які я вношу з 2015 року з багатьма автографами бійців. На превеликий жаль, на ньому є автографи тих бійців, яких вже немає в живих. Це побратими, які загинули за незалежність України. І тому память про них зберігається не тільки в голові, а й в автографах на прапорі", — сказав військовий.

Суспільне Ужгород

 

23 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів