Понад 230 закарпатських медиків пройшли навчання щодо лікування психічних розладів

Понад 230 закарпатських медиків пройшли навчання щодо лікування психічних розладів

 

Закарпатські медики навчаються надавати допомогу у випадках найбільш поширених психічних розладів. Такий курс для лікарів України запустили наприкінці минулого року. Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

"Після завершення курсу лікарі зможуть допомагати пацієнтам боротися із депресіями, неврозами, вчасно їх діагностувати та лікувати, а за потреби спрямовувати до вузьких спеціалістів", — йдеться у публікації.

11 закладів охорони здоров’я області вже уклали угоди з НСЗУ щодо надання такого виду допомоги. Ідеться про обласні психіатричні лікарні м. Берегова та с. Вільшани, Закарпатський обласний медичний центр психічного здоров'я та медицини залежностей, Ужгородська і Тячівська поліклініки, Чопський, Мукачівський, Виноградівський, Іршавський, Свалявський та Великобичківський центри ПМСД, — повідомляє Мирослав Білецький у Facebook.

Ще 60 закарпатських медиків пройдуть навчання щодо супроводу та лікування дорослих і дітей з психічними розладами на первинному рівні медичної допомоги.

 

22 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів