Парні вишиванки для всіх

Парні вишиванки для всіх

 

Вишиванки, що мають однаковий, симетричний чи аналогічний візерунок, називають парними. При цьому комплект може складатись з сорочок, футболок, кофтин, суконь, призначених для чоловіка і жінки, одного з батьків та дітей, великої родини, молодят, закоханих. Також є можливість на https://vzhe-vzhe.com/param-sim-apos-yam/ обрати й отримати парні вишиванки для працівників компанії, компанії друзів, команди однодумців та не тільки.

Одяг, прикрашений традиційним українським орнаментом, підкреслює приналежність до великої нації, прикрашає будь-який святковий образ, виділяє на фоні інших. Застосовувати кофтини з однаковим візерунком можна в повсякденному житті, при відвідуванні весілля, ювілею, під час фотосесій. На https://vzhe-vzhe.com/param-sim-apos-yam/ представлений багатий асортимент виробів на будь-який смак, за доступними цінами. Зробити замовлення можна вже зараз.

Особливості парних вишитих сорочок

Такі сорочки наголошують на єдності двох чи більше людей. Наприклад, закоханих або подружжя, мами та доньки чи сина, батька і дітей. Вдягаючи такий одяг, ви ніби повідомляєте, що поєднані з іншою особою. Орнаменти на кофтах чи футболках бувають повністю ідентичними, а можуть трошки відрізнятись. Але за загальним дизайном одразу зрозуміло, що це комплект.

В інтернет-магазині Вже-Вже представлений великий вибір парних вишиванок в різних фасонах, кольорах. Моделі відрізняються за такими основними параметрами:

  • матеріал виготовлення — домоткане/ткане полотно, льон натуральний, бавовна, шифон, батист, комбінований текстиль;
  • сезон. Є моделі, що носять влітку, а є для холодного сезону;
  • колір матеріалу та колір вишивки. Завдяки широкому асортименту ви можете обрати колір виробів на свій смак, враховуючи особисті потреби та побажання;
  • комплектація. Це можуть бути дві вишиті сорочки для чоловіка та жінки, а також три та більше виробів в одному наборі. При цьому комплект може складатись з чоловічої сорочки та жіночої сукні, туніки для мами та кофти для сина;
  • тип вишивки. Є версії, прикрашені машинною вишивкою, а є ті, що вишиті вручну.

Через онлайн-каталог ви можете купити підходящій набір в необхідній кількості. Якщо з’явились питання щодо характеристик, наявності виробів, зверніться до консультантів компанії.

Як купити парні вишиванки?

Для цього слід оформити замовлення. Зробити це легко онлайн чи зателефонувавши менеджерам. Гуртові покупці можуть отримати знижку від 20%. Деталі дізнавайтесь у продавців. Оплатити товар пропонують зручним для вас способом — готівка, безготівковий розрахунок на карту банку. Доставити гарні сорочки для пар, родини можна в Київ, а також в інші міста України. За необхідністю вам допоможуть організувати доставлення за кордон.

 

29 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів