Ремонт ділянки Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів: мурують підпірні стінки

Ремонт ділянки Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів: мурують підпірні стінки
Шановні водії, звертаємо вашу увагу – у Рахівському району між селами Луг та Хмелів, це ділянка км 142, ускладнений рух. Напередодні тут сталося обрушення ділянки земполотна з низової сторони з боку річки Тиса. Ймовірно, через підняття рівня води та підмивання ґрунту.

 

З іншого боку дороги почалися роботи з прибирання верхового укосу – тут будемо влаштовувати котлован під фундамент підпірної стіни із монолітного бетону. Шановні водії, будьте уважні та обережні та звертайте увагу на виставлені знаки! Вже за кілометр на 143 км продовжуються роботи на верховій підпірній стінці – тут влаштовуємо перехід водотоку через конструкцію. Нагадаємо, що довжина цієї стінки 860 метрів.

  • На км 153 влаштовуємо низову підпірну стіну із монолітного бетону з боку річки Тиса.
  • На ділянці км 165 почалися підготовчі роботи до влаштування низової підпірної стіни, яка теж буде з монолітного бетону.

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області звертається до водіїв – будьте уважні та обережні у дорозі. За повідомленням синоптиків, протягом наступної доби по області очікуються короткочасні дощі, грози, подекуди сильні зливи, вранці у горах місцями туман.

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів