Закарпаткам до уваги: як зняти гель-лак в домашніх умовах

Закарпаткам до уваги: як зняти гель-лак в домашніх умовах
Корисні поради для закарпаток.

 

Крок 1. Підготувати і захистити шкіру

Перше, що потрібно зробити при знятті гель-лаку - захистити ніжну шкіру і кутикулу навколо нігтя. Обробіть її маслом або звичайним кремом!

Крок 2. Знімати блиск з нігтьової пластини чи ні?

Для того, щоб зняти блиск з нігтьової пластини вам знадобиться баф (пилка для нігтів у формі прямокутника). "Пройдіться" пилкою по всьому покриттю. Це дозволить рідині швидко розчинити лак.

Крок 3. Підготуйте ватні диски та фольгу

Візьміть звичайний ватний диск і розріжте на 3-4 частини (як зручно). Потім вам знадобиться рідина для зняття гель-лаку, яку можна придбати в спеціальних магазинах. Небажано використовувати звичайні засоби з ацетоном (висушує нігтьову пластину). Притисніть кожен шматочок ватного диска з рідиною до нігтя і обмотайте фольгою, щоб не потрапляло повітря.

Крок 4. Чекайте 15-20 хвилин

Рідини для зняття гель-лаку повинна розчинити лак. Для цього потрібно почекати 15-20 хвилин. Не варто розмотувати фольгу раніше часу!

Крок 5. Приберіть залишки лаку

Приберіть залишки лаку за допомогою апельсинової палички або ложечки, яку використовують для кутикули. Зверху зашліфуйте все бафом.

Крок 6. Використовуйте масло для кутикули

Цей крок допоможе відновити нігтьову пластину і зволожує кутикулу. Використовуйте засоби з натуральними маслами в складі. Наприклад, мигдальне або жожоба.

Джерело:  Ukr.Media.

 

12 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів