Беріть на замітку: продукти, якими можна зміцнити волосся взимку

Беріть на замітку: продукти, якими можна зміцнити волосся взимку

 

У сильні холоди ми постійно носимо головні убори, що може пошкоджувати волосся, а холод впливає на нього ще гірше. Але є продукти харчування, що дозволяють зміцнити наше волосся, інформує Ukr.Media.

Гуньба

Це насіння не лише зміцнить волосся, але й зробить його м'яким та блискучим. Замочіть і подрібніть трохи насіння гуньби, змішайте його з гірчицею або кокосовою олією і нанесіть на волосся на годину, перш ніж змити водою, яка трохи тепліша за кімнатну температуру.

Цибуля

Відмінний засіб проти випадання волосся взимку. Подрібніть цибулю і вичавіть з неї сік. Наносьте його на корені волосся не рідше трьох разів на тиждень.

Гірчична олія

Вона дуже добре підходить для слабкого і ламкого волосся. Нагрійте олію і нанесіть її на волосся. Накрийте її рушником, а приблизно через годину обполосніть водою.

Алое віра

З листя рослини треба вичавити гель. Додайте у нього трохи кокосової олії і нанесіть на волосся. Залиште на 30 хвилин і змийте водою з шампунем. Підготований гель живить волосся, роблячи його м'яким і блискучим.

Яйця

Вони живлять волосся і зміцнюють фолікули. Просто збийте одне яйце з йогуртом і нанесіть на волосся. Залиште на годину і змийте шампунем.

 

22 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів