Як досягти успіхів у фітнесі — 5 порад від популярних тренерів

Як досягти успіхів у фітнесі — 5 порад від популярних тренерів

 

Фітнес-тренери знаменитостей розповіли, що слід робити під час тренувань, щоб поліпшити їх ефективність, інформує Ukr.Media. Як стверджують тренери, неправильне виконання вправ приносить більше шкоди, ніж користі. А новачки у фітнесі найчастіше грішать саме цим. Щоб змінити ситуацію і перетворити заняття фітнесом в ефективні тренування, достатньо прислухатися до цих простих порад.

Не варто "молитися" у вправі планка

За словами тренера Тедді Басса, у якого довгий час тренувалася акторка Камерон Діас, щоб вправа планка приводила м'язи тіла в тонус, її потрібно виконувати правильно. Це означає, що спиратися треба на передпліччя і пальці ніг, тіло повинно бути витягнутим в одну лінію, а долоні притиснутими до підлоги. Досить часто, під час виконання цієї вправи, жінки допускають дві поширені помилки — стискають руки в кулаки або зводять долоні разом, як під час молитви. Це негативно відбивається на поставі, оскільки так ми або горбимося, або балансуємо на передпліччях.

Під час виконання вправ для м'язів преса, додавайте вагу

Тренер Гуннар Петерсон тим, хто хоче пишатися своїм міцним пресом, рекомендує під час виконання вправ, працювати послідовно, в різних площинах руху, з додаванням ваги. З цією метою найкраще використовувати медбол або гантелі. Пам'ятайте, додатковий опір допоможе вам швидше досягти мети і зробить вправи набагато більш ефективними.

На кожен рух уперед, робіть два рухи назад

Відомий тренер Тодд Дуркін, творець програми Fitness Quest 10, призначеної для підвищення рівня знань майбутніх професіоналів фітнесу, щоб уникнути отримання травм під час тренувань, радить займатися за схемою 2:1. Це означає, що під час виконання вправи, після кожного руху вперед, потрібно робити 2 таких же рухи назад. Це не лише допоможе зробити тіло сильним, але і запобіжить м'язового дисбалансу.

Здійснюйте 10 тисяч кроків на день

Тренер Харлі Пастернак хоче бачити своїх клієнтів активними не лише в тренажерному залі. Він рекомендує, крім тренувань, щодня здійснювати 10 000 кроків. Він каже, що люди, які більш активні протягом дня і більш здорові, відповідно, і живуть довше, ніж ті, хто веде сидячий спосіб життя.

П'ять кілометрів або 30 хвилин на день

Кіт Річ, тренер із пілатесу, радить тим, хто хоче скинути вагу і уникнути ефекту йо-йо, щодня дотримуватися правила п'яти кілометрів або 30-ти хвилин у день. Це означає, якщо ви хочете схуднути, щодня потрібно проходити або пробігати 5 кілометрів, або проводити 30-хвилинне тренування. Вона стверджує, що випробувала даний підхід на собі і це допомогло їй зробити процес схуднення більш керованим. За її словами, даному правилу слідувати легко, чергуючи біг і прогулянки з 30-хвилинними тренуваннями.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів