Б'юті-лайфхаки: як запобігти появі посічених кінчиків на волоссі

Б'юті-лайфхаки: як запобігти появі посічених кінчиків на волоссі

 

Стрижка

На жаль, стрижки, яка добре виглядатиме роками, не існує. Але є пара нюансів, які потрібно враховувати, щоб продовжити їй життя. По-перше, не стрижіться так, щоб потім хотілося повернути собі колишню довжину. По-друге, вибирайте рівний зріз замість текстури. Обірвані кінці, хоч і виглядають модно, після декількох місяців неминуче стоншуються і вражають всю довжину, інформує Ukr.Media.

Незабаром для того, щоб відновити здоров'я волосся, вам доведеться відрізати забагато. Ще один бонус рівного зрізу: коли волосся почне сіктися, вам буде легше підрівняти його самим або приховати сухі кінчики за допомогою розгладжуючих масел до наступного походу до майстра.

Миття та догляд

Найважливіше правило миття голови — не переборщуйте з кількістю шампуню. Зовсім не обов'язково спінювати всю довжину: обійдіться парою крапель на коренях. Також варто обмежити і частоту миття. Відштовхуйтеся від вашого типу волосся і способу життя, пам'ятаючи, що тричі на тиждень — відмінний варіант, який дозволить волоссю утримувати вологу всередині.

Незважаючи на той факт, що в холодну пору року ми вважаємо за краще гарячий душ, постарайтеся хоча б обполіскувати волосся прохолодною водою — так ви закриєте лусочки волосся, що допоможе запобігти зайвому травмуванню.

Відразу після миття наносьте незмивну маску або олію — кокосову, арганову і мигдальну відмінно зволожують і при цьому не створюють ефекту жирної голови, якщо перед нанесенням ви зігріли її в долонях і нанесли в невеликій кількості на кінці.

Укладання

Розчісувати волосся сто разів на день для блиску не варто. Так ви швидко його погубите. Що стосується будь-яких нагрівальних приладів, всі ми і так знаємо, як добре сушити волосся природним шляхом або використовувати термозахист.

Також, чим більше не обтяжуючу зачіску ви виберете, тим краще це буде для волосся. Занадто тугі хвости і пучки роблять пасма більш ламкими не лише біля коренів, але і на кінцях, коли вони стикаються з гумками, металевими шпильками або невидимками.

 

20 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів