Від переохолодження помер 46-річний чоловік, який три дні блукав горами на Рахівщині

Від переохолодження помер 46-річний чоловік, який три дні блукав горами на Рахівщині
Чоловік помер від переохолодження та ниркової недостатності.

 

Лікарі не змогли врятувати життя 46-річного жителя Дніпропетровщини, якого знайшли в горах закарпатські прикордонники.

Як повідомили в західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, знесиленого чоловіка без свідомості знайшли у високогір’ї Рахівського району 21 листопада.

"На Закарпатті помер чоловік, якого під час патрулювання кордону виявив прикордонний наряд відділення «Богдан» Мукачівського прикордонного загону.

Знайдений чоловік виявився 46-річним громадянином України, жителем Дніпропетровщини. Він більше трьох діб блукав у високогір’ї на Рахівщині без відповідного спорядження, одягу та запасів їжі і води.

У лікарні, куди доставили чоловіка одразу після виявлення, у нього діагностували переохолодження 2-3 ступеня та ниркову недостатність. На жаль, життя дніпропетровця врятувати не вдалось.

Смерть чоловіка доповнила сумну статистику загиблих під час спроби незаконного перетинання кордону.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення росіян на територію України загинули 24 чоловіки - 19 потонули у річці Тиса, ще 5 загинули під час спроби перетинання гірської ділянки кордону.

Державна прикордонна служба вкотре закликає подорожніх утриматися від походів у гори й спроб перепливання річкою Тиса та не порушувати державний кордон.

Наразі на Закарпатті спостерігаються складні погодні умови, спричинені проливними дощами, зниженням температури повітря та густим туманом", - йдеться у повідомленні.

 

 

23 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів