У Мукачеві домагаються тримання під вартою замість домашнього арешта для підозрюваного в торгівлі боєприпасами

У Мукачеві домагаються тримання під вартою замість домашнього арешта для підозрюваного в торгівлі боєприпасами
Мешканцю с. Великі Лучки повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті боєприпасів (ч. 1 ст. 263 КК України).

 

У судовому засіданні прокурор наполягав на триманні підозрюваного під вартою. Натомість Мукачівський міськрайонний суд вирішив застосувати до нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час. Процесуальний прокурор вже оскаржив таке рішення в апеляційному порядку.

Нагадаємо, правоохоронці встановили, що закарпатець займався збутом бойових припасів на території Мукачівського району. Вдома він переховував 30 набоїв та 2 гранати з запалами до них. У подальшому домовився збути їх покупцеві, зустріч із яким призначив біля свого ж будинку. Чоловіка викрили «на гарячому» та встановили, що на момент скоєння злочину він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, у помешканні чоловіка виявили ще близько пів сотні набоїв. Розслідування злочину триває, його здійснюють слідчі поліції Мукачівщини. Санкція інкримінованого чоловіку правопорушення передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

 

27 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів