Поліцейські Закарпаття отримали від іноземних колег автомобіль швидкої допомоги

Поліцейські Закарпаття отримали від іноземних колег автомобіль швидкої допомоги
Вчора, 23 червня, в обласному центрі Закарпаття консул Словаччини та Угорщини, а також керівник поліції словацького міста Михайловці зустрілися з керівництвом поліції регіону.

 

Під час заходу генеральний консул Словаччини в Ужгороді Павол Паніс – висловив подяку поліцейським області за їхню важливу роботу та передав заступнику начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області – полковнику поліції Романові Усу – ключі від спецтранспорту. Автомобіль буде використовуватися для надання невідкладної швидкої допомоги медиками системи МВС та стане в нагоді для транспортування та надання допомоги правоохоронцям Закарпаття.

У свою чергу, Роман Ус вручив від Головного управління Національної поліції в Закарпатській області спеціальні відзнаки Марцелові Медвідю – заступникові начальника міської поліції міста Міхайловце Словацької Республіки та Паволу Панісові – генеральному консулові Словацької Республіки в Ужгороді. Полковник поліції подякував за важливу підтримку та наголосив, що отриманий автомобіль стане додатковою можливістю для медиків врятувати життя чи вберегти здоров’я.

Поліція Закарпатської області

 

24 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів