Електронний запис на ВЛК функціонує у 90% військових госпіталів — Маляр

Електронний запис на ВЛК функціонує у 90% військових госпіталів — Маляр

 

Станом на кінець травня, електронний запис на військово-лікарську комісію (ВЛК) вже функціонує у 90% військових госпіталів. Про це у понеділок, 5 червня, повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр у Телеграмі.

Міноборони продовжує тестування електронної черги для запису на військово-лікарську комісію (ВЛК) у військових госпіталях країни. Станом на кінець травня, електронний запис на ВЛК вже функціонує у 90% військових госпіталів.

Розгортання електронної черги в військових госпіталях - це комплексний процес, який вимагає адміністративних та технічних ресурсів з боку госпіталя та військової частини. Необхідно провести відповідне тренування посадових осіб, забезпечити необхідною технікою та доступом до Інтернету, а також мати необхідні дозволи і погодження, оскільки мова йде про особисті дані військовослужбовців.

У двох госпіталях наразі ще триває встановлення адміністративного ресурсу та необхідної технічної інфраструктури для ефективної роботи електронної черги. В інших госпіталях проводиться відпрацювання механізмів і сценаріїв запису та проходження ВЛК.

 

05 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів