Бійці 128-ї Закарпатської бригади тренуються за допомогою системи LАSERTAG

Бійці 128-ї Закарпатської бригади тренуються за допомогою системи LАSERTAG

 

У своєму навчанні бійці 128-ї ОГШб використовують різні системи підготовки військовослужбовців ЗСУ, зокрема, і LASERTAG. Про неї розповіли у прес-службі бригади.

LASERTAG — систему, що дає змогу імітувати бій та тренувати навички у стрільбі. Застосовують її для багатьох видів зброї, навіть для танків. Система навчає правильному руху на місцевості, зачистки міста й інших територій, евакуюванню потерпілих, комунікації між собою та підрозділами. Раніше, коли військові відпрацьовували вправи із холостими патронами, завжди наприкінці тренування були дискусії між учасниками двох команд-суперниць, хто в кого влучив чи не влучив, хто «вбитий», а хто «поранений». Врятувала таку ситуацію одна з вітчизняних компаній, яка виготовляє й постачає техніку для системи LASERTAG. Тож, тепер під час навчань ніяких дискусій не виникає: є влучання — пристрій на учаснику тренування світиться.

Використання Lazertag під час заходів бойової підготовки дозволяє розвинути лідерські якості, роботу в команді та удосконалити навички володіння зі зброєю у військовослужбовців, які знаходяться на полі бою. 

 

18 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів