Головна диригентка Заслуженого академічного Закарпатського народного хору відзначає ювілей

Головна диригентка Заслуженого академічного Закарпатського народного хору  відзначає ювілей

 

Ювілейний день народження сьогодні відзначає директорка, художня керівниця, головна диригентка Заслуженого академічного Закарпатського народного хору, заслужена працівниця культури України, почесна громадянка Ужгорода Наталія Петій-Потапчук Natalia Petiy-Potapchuk.

Привітали іменинницю міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, його заступник Василь Гомонай, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук.

Міський голова подякував Наталії Йосипівні та її колективу за те, що багато років натхненно працюють задля розвитку культури краю і держави, збереження багатовікових українських традицій, популяризують народну пісню і танець, збирають фольклор із різних куточків Закарпаття, вручив ювілярці грамоту Ужгородської міської ради за значний особистий внесок у розвиток народного мистецтва, високий професіоналізм та активну творчу діяльність. Поспілкувалися про роботу колективу, ідеї нових проєктів, зокрема задля зміцнення національного духу, що особливо цінні в період війни проти російських загарбників.

Міцного здоров’я ювілярці, щасливих років життя, любові та вдячності від глядачів, натхнення для творчості.

 

Ужгородська міська рада

 

25 січня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів