Закарпаття опікуватиметься відновленням громади у Херсонській області

Закарпаття опікуватиметься відновленням громади у Херсонській області

 

Закарпаття буде опікуватися відновленням Тягинської громади Херсонської області. Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита у Facebook.

"За рішенням керівництва країни для нашої області визначено громаду Херсонщини, відновленням якої відсьогодні ми всебічно опікуємося. Це Тягинська територіальна громада, де зараз проходить лінія зіткнення з ворогом на лівому березі Дніпра. Понад 2 тисячі домогосподарств і майже 6 тисяч людей перебувають у надважких умовах та потребують нашої допомоги й підтримки", — йдеться у повідомленні.

Закарпатська ОВА, обласна рада, всі РВА та територіальні громади краю вже розпочали роботу зі збору гуманітарної допомоги для забезпечення першочергових потреб Тягинської громади, яку відправлять безпосередньо в старостинські округи, — інформує голова ОВА.

"Ми провели перемовини з нашими закордонними партнерами та готуємо трансфер для місцевих дітей з матерями на відпочинок і короткострокове перебування в найкращих умовах. Профільні департаменти ОВА розробляють програми їхнього перебування в курортно-рекреаційних точках Закарпаття для психоемоційного відновлення й необхідної реабілітації. Наші закордонні партнери та регіони-побратими також вирішили приєднатися і вже формують гуманітарні вантажі для Тягинської громади Херсонщини", — повідомив Віктор Микита.

 

22 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів