Збирали гроші для реабілітації українських військових: благодійний модний показ “Блаженна” відбувся в Ужгороді

Збирали гроші для реабілітації українських військових: благодійний модний показ “Блаженна” відбувся в Ужгороді
40 моделей взяли участь у Благодійному показі мод “Блаженна”, який відбувся в Ужгородському замку. Про це Суспільному розповіла директорка Закарпатської модельної школи "A’Star" Ганна Феєр.

 

Жінка разом з волонтерами громадської організації "Imago of Culture" провели захід, аби зібрати гроші для реабілітації українських військових у Закарпатському обласному клінічному центрі неврології та нейрохірургії. Це нашим кореспондентам підтвердила представниця ГО "Imago of Culture" Людмила Козловська. За її словами, окрім збору грошей, організували благодійний аукціон.

Одним із партнерів благодійного показу виступив Ужгородський інститут культури і мистецтв. Директор - Наталія Шетеля. Студенти інституту подарували присутнім хореографічну постановку «Крила Янгола» та композицію «Червона калина» у виконанні мажореток (балетмейстер-постановник Ірина Шевцова).

"Під час показу був проведений благодійний аукціон, зібрані кошти передадуть на закупівлю реабілітаційного обладнання для наших захисників, - уточнили в УжІКІМ. - Керівництво інституту культури виражає щиру вдячність організаторам заходу за можливість долучитися до благородної справи, допомоги нашим героям.

У всіх нас була дуже поважна причина бути саме там, адже у цей надскладний для нашої країни час ми мусимо бути разом, допомагати один одному і всі разом, наближати таку бажану і таку необхідну нам перемогу".

 

 

18 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів