В Ужгороді суд обрав запобіжний захід жінці, яка допустила смерть дитини

В Ужгороді суд обрав запобіжний захід жінці, яка допустила смерть дитини
В цей час, підозрювана, яка знаходячись поряд зі своїм чоловіком, усвідомлюючи, що її малолітня донька перебуває у небезпечному для життя стані внаслідок отриманих травм, не вжила всіх можливих заходів для надання їй необхідної медичної допомоги та залишила її в небезпеці, в результаті чого остання померла.

 

При обранні запобіжного слідчим суддею було досліджено обґрунтованість пред’явленої підозри, враховано тяжкість вчиненого кримінального правопорушення, той факт, що підозрювана є раніше не судимою особою, має постійне зареєстроване місце проживання, належну процесуальну поведінку підозрюваної, на підставі чого слідчим суддею було зроблено висновок, що для забезпечення належної процесуальної підозрюваної та уникнення можливих ризиків достанім буде застосувати відносно підозрюваної запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у нічний період доби.

При цьому слід вказати, що підозрювана повністю заперечує свою вину оскільки не мала можливості стати на захист своєї дитини.

На разі триває досудове розслідування.

Окремо слід зазначити, що вищезгаданий чоловік підозрюваної перебуває під вартою, відносно нього до суду вже скеровано відповідний обвинувальний акт.

Ужгородський міськрайонний суд

 

26 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів