Топ гаджетів для роботи віддаленого співробітника

Топ гаджетів для роботи віддаленого співробітника

 

Попит на віддалену роботу тільки зростає з кожним роком. Згідно із соціологічним опитуванням за минулий рік, більше половини респондентів уже згодні або замислювалися над тим, щоб почати працювати в домашніх умовах. Якщо щось їх і зупиняє, то незнання, як можна організувати робочий процес. Насправді все просто: достатньо вибрати якісний інтернет у Львові від Київстар та підготувати кілька пристроїв. 

Роутер для підключення до мережі

Незалежно від того, яка техніка використовується для виконання робочих завдань — комп'ютер або ноутбук, не варто підключатися безпосередньо. Для цього треба використовувати роутер. За його допомогою ви зможете:

  • налаштувати безперебійну роботу з мінімальними зусиллями;

  • підключити ще кілька пристроїв, не оснащених модулем бездротового підключення.

Можна підібрати гаджет самостійно або скористатися тим, що запропонує провайдер.

Принтер і сканер для роботи з документами

Аби періодично не звертатися в друкарню для роздруківки документів, простіше придбати власний прилад. Особливо це актуально для секретарів, бухгалтерів та інших співробітників, які регулярно обробляють договори, розрахунки та контракти. Для зручності варто вибрати модель, до якої можна підключитися за допомогою бездротової технології Bluetooth для віртуального керування з ноутбука або смартфона.

Веб-камера для проведення переговорів

Багато ноутбуків за замовчуванням оснащено вбудованою камерою. Її якості зазвичай вистачає для відеодзвінків. Але в деяких випадках варто замислитися про апгрейд — наприклад, при:

  • проведенні презентації;

  • участі в майстер-класах;

  • інтерв'ю або бесідах у прямих ефірах. 

Веб-камера — також необхідність для тих, хто працює на ПК. При покупці варто звернути увагу на пристрої більш високої цінової категорії, бо бюджетні пристрої практично не здатні транслювати картинку відмінної якості.

 

26 січня 2022р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів