Холодильно-морозильні тренди від Bosch: корисні технології й тотальна економія

Холодильно-морозильні тренди від Bosch: корисні технології й тотальна економія
Якщо підбираєте собі новий холодильник із морозильною камерою, мабуть, вже оцінили бренди, що представлені на українському ринку, та їхні можливості. 

 

А чи звернули ви увагу на рішення, які пропонує компанія Bosch?

Зберігаємо більше – витрачаємо менше

Дослідження свідчать: щороку до 40 % їжі, що зберігається у холодильнику, особливо фрукти й овочі, просто викидаються у смітник. 

Запобігти цьому допоможуть сучасні технології, зокрема й розроблені німецьким виробником.

У каталозі за посиланням можна переглянути інноваційну продукцію Bosch й купити холодильник https://eldorado.ua/holodilniki/c1061560/ з корисною системою Vitafresh, що збільшує утричі термін зберігання продуктів. З технологією оптимального розподілу температур від –1 оС до +3 оС і підтриманням рівня вологості продукти довше залишатимуться свіжими й зберігатимуть свої корисні властивості.

Економія часу й зусиль на розморожування

Якщо вивчите всі холодильники Бош https://eldorado.ua/holodilniki/c1061560/producer=bosch/ то побачите, що більшість з них працює за системою Frost Free. Завдяки їй можна повністю відмовитися від ручного розморожування морозильної камери й холодильника, забезпечуючи:

  • економію електрики (агрегат позбавлений необхідності відновлювати холод);

  • безпечне зберігання заготівель (повторне заморожування протипоказане більшості продуктам).

Відмова від пластика

Компанія Bosch прямує у бік відмови від шкідливого пластику. Так, у деякі моделі холодильників виробник встановлює диспенсер для води, який дає змогу відмовитися від пластикових пляшок і постійно мати запас прохолодної води.

 

18 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів