Новорічні святкування у навчальних закладах Ужгорода проходять без батьків

Новорічні святкування у навчальних закладах Ужгорода проходять без батьків
Усі новорічні святкування у школах і дитячих садках Ужгорода мають відбуватися без глядачів. Це Суспільному 29 грудня підтвердила заступниця начальника управління освіти міськради Марина Пуківська. Каже: рідних на заходи не впускають. Це передбачає постанова уряду, яку ухвалили ще торік у грудні. Діє така вимога і в "жовтій" зоні карантинних обмежень, в якій перебуває Закарпаття. Не впускають навіть вакцинованих.

 

Мілана разом з мамою веде молодшу сестру на новорічне свято до дитячого садка. Розповідає: допомагала їй вивчити вірш.

"Я біла зимонька зі снігу і льоду, я змалювала у біле природу, понад лісом я літала, ніжну пісеньку співала! Я зі своєю сестричкою вчила віршик, два чи три дні. Не важко було", — сказала дівчинка.

Мама дівчат, Катерина Ковальова, каже: хоч батькам і не дозволяють відвідувати святкові заходи у дитсадках, однак із такими карантинними обмеженнями через пандемію коронавірусу жінка згодна.

"Я можу сказати, що це лише плюси, — сказала вона. — Тому що нема оцього скупчення батьків у коридорах, там 20 дітей, 20 мам, 20 тат, бабусі, дідусі, ціла файта приходить. Я думаю, і дитина на святі набагато краще себе почуває, вільно, дитина кайфує, отримує задоволення від свого свята".

Щоб рідні змогли переглянути виступ дітей, у НВК "Престиж" вирішили цього року вперше проводити онлайн-трансляції, — каже організаторка-педагогиня Леся Тромбола.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів