Ужгород: триває виготовлення облікової документації на «Комплекс історичної забудови ХХ століття»

Ужгород: триває виготовлення облікової документації на «Комплекс історичної забудови ХХ століття»
В Ужгороді продовжують виготовляти облікову документацію на об’єкти пам’ятки містобудування місцевого значення «Комплекс історичної забудови ХХ століття». Документацію виготовляють відповідно до Програми інвентаризації та паспортизації об’єктів культурної спадщини м. Ужгорода на 2019 – 2021 роки. Розробники – ФОП «Могитич В.Б.», ТзОВ «Міжнародний центр культурної спадщини та культурних цінностей» та ПП «Центр пам’яткоохоронних досліджень», їхні послуги управління у справах культури, молоді та спорту міськради закупило через електронний майданчик Prozorro.

 

Зокрема, виготовили документацію на будівлі житлово-урядового кварталу «Малий Галагов» – на житловий комплекс з 11-ти багатоквартирних будинків «Мала Рафанда» на вул. Ференца Ракоці, 24, 26 та 28, вул. Михайла Ломоносова, 2, 4, 6 та 8, вул. Юрія Гойди, 1, 3, 5 та 7.

Виготовили також облікову документацію на колишню тимчасову будівлю крайового уряду Підкарпатської Русі на вул. Олександра Довженка, 4 та житловий комплекс «Велика Рафанда» на набережній Незалежності, 21, а також на житлові будинки 30-их рр. ХХ ст.:

  • житловий комплекс із 7-ми багатоквартирних будинків на вул. Ференца Ракоці, 9 та 11, Братів Бращайків, 5, 7 та 9, вул. Олександра Довженка, 6 та 8,
  • колишній житловий будинок для працівників поштового управління з трьох багатоквартирних будинків на вул. Олександра Довженка, 10, 12 та 14,
  • колишній житловий будинок для працівників фінансового управління: комплекс із трьох багатоквартирних будинків на вул. Олександра Довженка, 16, 18 та 20.

Документацію подадуть департаменту культури, національностей та релігій Закарпатської облдержадміністрації й до Міністерства культури та інформаційної політики для занесення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів