Коли учні Ужгородської класичної гімназії зможуть сісти за парти?

Коли учні Ужгородської класичної гімназії зможуть сісти за парти?
Мінімум до початку грудня класична гімназія Ужгорода буде на дистанційному навчанні. Інформацію Суспільному 8 листопада підтвердив директор Сергій Роман. Каже: в закладі потрібно замінювати старі труби на теплотрасі, аби запустити опалення.

 

Через відсутність тепла учні гімназії другий тиждень вчаться в онлайн-режимі. До цього мали осінні канікули.

"Мене запевнили так, бо я вже навіть коли говорив із підрядниками, вони зроблять це, будуть працювати у дві зміни, — сказав Сергій Роман. — Ми розрили труби. Вони всі зіржавілі. 4 штуки по 600 метрів — вони всі вийшли з ладу за 30 років. Вони просто своє відпрацювали. З 1994-го року вони експлуатуються. Словацькі забудовники, які будували гімназію, давали на них гарантію 25 років. У нас котельня поблизу будівлі. Від котельні до будівлі гімназії йде теплотраса".

Хто має ремонтувати тепломережу, визначили 5 листопада. Однак до 18-го це ще можна оскаржити, — каже заступник начальника управління капітального будівництва Ужгородської міськради Михайло Савко. Наразі звернень не надходило. Відновлювальні роботи в гімназії планують почати у другій половині листопада.

"Виграло товариство "Кулев-Інвест", — пояснив він. — Це не наше, не місцеве. Це івано-франківське, але вони неодноразово вже виконували в нас в Ужгороді роботи. Найкоротший термін підписання угоди — це 18 листопада. Сьогодні ми визначили переможця, завтра, 9 листопада, він приїжджає щодо обговорення термінів виконання робіт. Очікувана вартість була 2, 4 млн, а згідно з проведеною процедурою — 2, 2 мільйона, якщо я не помиляюся. Це кошти місцевого бюджету".

Суспільне Закарпаття

 

 

08 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів