Стало відомо, чи залучать додаткові автобуси до Дня пам’яті померлих в Ужгороді

Стало відомо, чи залучать додаткові автобуси до Дня пам’яті померлих в Ужгороді
Це та інші питання, звернення громадян та юридичних осіб, депутатів міськради, електронну петицію розглянули напередодні на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту в Ужгородській міській раді.

 

Підтримали, зокрема, облаштування додаткової смуги руху на вул. 8-го Березня перед перехрестям з вул. Михайла Грушевського (з боку будівлі Торгово-промислової палати). Члени комісії також погодили проведення заходів до Дня автомобіліста і дорожника 31 жовтня на пл. Народній, організатором яких є Закарпатський обласний автомобільний клуб.

Департаменту міського господарства, відповідно до рішення комісії, доручили:

– облаштувати пішохідний перехід на Слов’янській набережній біля перехрестя з вул. Олександра Радищева із встановленням відповідних дорожніх знаків та дорожньої розмітки;

– вивчити можливість облаштування додаткової секції світлофора на перехресті вулиць Закарпатської та Загорської при виїзді з вул. Закарпатської у напрямку площі Князя Лаборця;

– провести ремонт тротуарів на відрізку дороги вул. Івана Крилова від перехрестя з вулицею Собранецькою до перехрестя з вул. Ференца Ракоці, забезпечити вуличне освітлення та облаштувати дорожні знаки «Зупинку заборонено»;

– зробити світлодіодне вуличне освітлення на пішохідному переході на перехресті вулиць Шумна-Електрозаводська-Підградська; встановити дорожній знак «Зупинку заборонено» біля будинку 77 (аптеки «Подорожник») на вулиці Марії Заньковецької.

Не підтримали члени комісії облаштування пішохідного переходу на перехресті вулиць Возз’єднання–Миколи Бобяка та продовження шляху маршруту №20 «мкрн. «Доманинці – Речовий ринок» до мікрорайону Дравці, відмовили й щодо встановлення дорожнього знаку «Стоянку заборонено» на вул. Олександра Фединця, біля заїзду у двір буд. №12.

На виїзне засідання відклали питання облаштування паркувальних місць для транспортних засобів на вул. Підградській, 40, на прилеглій території до ЗОШ №19, біля 3-4 під’їзду буд. №8 на вул. Антонія Годинки, обмежувальних пристроїв на в’їзді до території, закріпленої за ОСББ «8-го Березня, 28Б», облаштування світлофора на пл. Шандора Петефі, біля ЗОШ №9.

На довивчення відклали організацію дорожнього руху на пішохідному переході на вул. Юрія Гагаріна біля автобусної зупинки «Дравці-центр». Взяли до відома інформацію щодо перевезень пасажирів на таксі в місті, створили робочу групу щодо вивчення можливості упорядкування перевезення пасажирів цим транспортом.

Збільшили, враховуючи звернення ужгородців та рішення виконкому від 20 жовтня 2021 року, кількість днів, на які залучать додаткові автобуси до Дня пам’яті померлих, це буде 28 жовтня – 1 листопада.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів