В одній зі шкіл обласного центру почали будувати новий триповерховий корпус

В одній зі шкіл обласного центру почали будувати новий триповерховий корпус
В Ужгородській ЗОШ № 19 стартували роботи з реконструкції. Тут зводять новий триповерховий навчальний блок для початкових класів.

 

Сьогодні Іван Завидняк, в. о. директора департаменту економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОДА, та начальник управління державних програм та пріоритетних проєктів департаменту економічного та регіонального розвитку облдержадміністрації Єгор Микитюк проінспектували хід будівельних робіт.

«Уже тривалий час у школі була нагальна потреба розширити кількість місць для учнів молодших класів, котрі зараз навчаються у дві зміни. Завдяки реконструкції в межах президентської програми Володимира Зеленського «Велике будівництво» вдасться створити додатково 450 місць. Це дозволить забезпечити навчання в одну зміну», – зауважив Іван Завидняк.

За його словами, проєкт передбачає добудову нового корпусу та утеплення фасадів з метою заощадження енергоносіїв. На реконструкцію держава передбачила понад 43 млн грн.

«Дбаючи про якісну організацію освітнього процесу в області, забезпечуємо й комфортні умови для наших учнів та вчителів», – підкреслив в. о. директора департаменту економічного та регіонального розвитку облдержадміністрації.

Закарпатська ОДА

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів