Як проходить вакцинальна кампанія серед ужгородських освітян

Як проходить вакцинальна кампанія серед ужгородських освітян
Це обговорили сьогодні в Ужгородській загальноосвітній школі №12 заступник міського голови Артем Погорєлов, в.о. голови Ужгородської райдержадміністрації Христина Мацко, заступник голови райдержадміністрації, керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Ужгородського району Віталій Дупин, регіональний координатор вакцинальної кампанії від COVID-19 у Закарпатській області Вікторія Тимчик, заступниця начальника управління охорони здоров’я та цивільного захисту населення міськради Ірина Столярова, директорка Ужгородського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяна Козак.

 

У зустрічі взяли участь представники міського управління освіти, директори шкіл, їхні заступники, голови батьківських рад навчальних закладів. Незабаром розпочнеться новии? навчальнии? рік, і щоб не допустити погіршення ситуації із захворюваністю на коронавірус та у підсумку до посилення карантинних обмежень і дистанційного навчання, працівники освітньої галузі мають свідомо підійти до питання вакцинації, наголошували на зустрічі.

Заступник міського голови Артем Погорєлов зазначив, що вакцинація працівників галузі освіти – один з важливих елементів підготовки до навчального року. Сьогодні завдання №1 – охопити вакцинацією максимальну кількість працівників галузі, для цього місто створило усі умови. В Ужгороді є 5 стаціонарних пунктів щеплення у сімейних амбулаторіях, обласний центр масової вакцинації, можливість організувати виїзд мобільної бригади в організовані колективи від 50 осіб.

Такі виїзні бригади працювали в ужгородських школах, вакцинуватися могли усі працівники навчальних закладів, члени їхніх родин. Вакцинальна кампанія серед освітян Ужгорода триває.

Ужгородська міська рада

 

19 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів