Ужгородські студенти започаткували благодійний флеш-моб на підтримку Єгора Сипавки

Ужгородські студенти започаткували благодійний флеш-моб на підтримку Єгора Сипавки

 

Учора, 25 червня, здобувачі освіти групи кухар, кондитер №3, ІІ-го курсу, за ініціативи майстра виробничого навчання Марина Медведева та голови учнівського самоврядування Гавдан Злати, започаткували благодійний флеш-моб на підтримку Сипавки Єгора – 12-ти річного хлопчика, у якого діагностували саркому Юінга, інформує Про Захід.

Маленький ужгородець залишився без батька, який у 2017 році загинув у зоні проведення ООС. Мама – прикордонник. Випускники училища відмовилися від надувних кульок, а кошти у розмірі 1000 гривень перерахували на розрахунковий рахунок мами Єгора. Про це йдеться у групі УжВПУ ТТХ (Ужгородське вище профучилище торгівлі та технологій харчування).

Сподіваємося, що до флеш-мобу долучаться й інші випускники. І яким би страшним не був діагноз, якщо поруч є люди, які підтримають, простягнуть руку допомоги, все можна побороти.

Колектив Ужгородського ВПУ ТТХ закликає усіх, хто має можливість, долучитися до акції, адже саме такі маленькі справи творять великі чудеса. – йдеться у повідомленні.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів