Комікс про збереження Землі представили в Закарпатській обласній бібліотеці

Комікс про збереження Землі представили в Закарпатській обласній бібліотеці
Комікс "Капітан Чумакс: водій зоряної маршрутки" представили 2 червня в Закарпатській обласній універсальній бібліотеці імені Федора Потушняка. Створили його за однойменним проєктом, який передбачає зйомки мультфільму за сюжетом коміксу.

 

Продюсерка проєкту Юлія Єгорова-Рогова розповіла, що планують видати 12 серій і книг коміксу на 26 мовах. Наразі переклад є 8 мовами. Малював комікс Любомир Брензович. За словами Юлії Єгорової-Рогової, до видань долучатимуться різні фахівці.

"У доступній для дітей формі науково-популярна фантастика, яка пояснює дітям, що в незвичайних ситуаціях можна врятувати нашу планету, — розповіла Юлія. — Капітан Чумакс – водій зоряної маршрутки – його ім’я Макс, він залишився без своєї другої половинки, тобто його покинула дівчина, тому він вирішив, що саме він має врятувати Землю. Він бере з собою друзів, це – кіт, пес, миша, риба, і там багато ще героїв. Наприклад, халат-3Д-принтер, який може роздрукувати їжу в космічному просторі. Тобто там продуманий космічний простір, створений всесвіт".

Комікс про збереження Землі представили в Закарпатській обласній бібліотеціСуспільне Закарпаття Тираж першої серії видання – 100 примірників.

Суспільне Закарпаття 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів