На ринках Закарпаття продавці анонсують зниження цін на городину(ВІДЕО)

На ринках Закарпаття продавці анонсують зниження цін на городину(ВІДЕО)
Чим ближче до літа, тим більше хочеться спробувати запашної полуниці, абрикосів. Або ж досхочу наїстися ранньої капусти, огірків, помідорів та редиски. Та вартість цих вітамінів поки завелика, хоч продавці вже анонсують зниження цін.

 

На прилавках закарпатських ринків з’явилися ранні овочі та фрукти. Особливо бажана для покупців сьогодні полуниця, кажуть продавці, але водночас поки мало досяжна. Ціни зависокі. Дозволити собі може не кожен.

Нині за кілограм полуниці потрібно викласти від 120 до 100 гривень. З’явився на прилавках і запашний абрикос. Його вартість також чимала – 120 гривень за кіло.

За словами аграріїв, найчастіше зараз закарпатці купують ранні овочі: молоду капустку, редиску, огірки. Продають фермери і картоплю, зібрану з власного городу. Кажуть, жителі області дуже полюбляють ранній продукт, тому на прилавку він на довго не затримується.

Продавці кажуть, вирощування власної продукції давно не приносить бажаного доходу, але до справи цієї звикли та ще й вкладають у неї всю свою любов. Продукти віддають майже по собівартості, не враховуючи ні зусиль, ні часу, ні енергії витраченої на їхнє вирощування.

ТРК "Мукачево" (М-студіо)

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів