В Ужгороді комунальні служби готові до реагування на погіршення погодніх умов

В Ужгороді комунальні служби готові до реагування на погіршення погодніх умов
Нараду щодо готовності до роботи за умов погіршення погоди провів сьогодні заступник міського голови Ужгорода Іван Шимон. У ній взяли участь директор департаменту міського господарства Володимир Бабидорич, керівники комунальних підприємств «КШЕП» та «Водоканал міста Ужгорода» Іван Довбак і Станіслав Карташов, начальник управління капітального будівництва Адам Юрко та в.о. начальника управління муніципальної варти Ужгородської міської ради Володимир Пугачов.

 

За прогнозами синоптиків, сьогодні вночі по області, у тому числі в Ужгороді, очікується сніг, ожеледь. Тому, наголосив Іван Шимон, усі відповідні служби мають бути готові до реагування.   Так, працівники КШЕПу чергуватимуть цілодобово, техніка — 7 комплексних дорожніх машин, 4 трактори, екскаватор, грейдер – до роботи готова, протиожеледних матеріалів є достатньо. До початку снігу зроблять ґрунтовку доріг, щоб не утворювалися накати, через 2 години після того почнуть чистити проїжджу частину. Найперше – центральні вулиці, автобусні маршрути, транспортні кола, підйоми. 

Проблемним, як зазначалося, залишається паркування транспорту на узбіччях, підйомах, хоча дорожні знаки про заборону паркування встановлені. Це ускладнює прибирання, не дозволяє належно працювати спецтехніці. Тут, підкреслив Іван Шимон, мають максимально попрацювати патрульні поліцейські та працівники муніципальної варти: притягувати до адмінвідповідальності водіїв-порушників. Заступник міського голови наголосив також на важливості координації дій –комунальних служб, патрульної поліції, управління муніципальної варти, підрядних організацій та обслуговувальних компаній – щоб бути готовими реагувати на ліквідацію можливих наслідків негоди, забезпечити безпеку людей.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів