Цьогоріч АТ "Закарпатгаз" збільшив кількість працевлаштованих кандидатів

Цьогоріч АТ "Закарпатгаз" збільшив кількість працевлаштованих кандидатів
За перші два квартали 2020 року 120 закарпатців отримали роботу у АТ «Закарпатгаз». Це на 27 працевлаштованих кандидатів більше, аніж у аналогічному періоді минулого року. Нещодавно один із відомих порталів для пошуку роботи в Україні відзначив товариство подякою «За вагомий внесок у розвиток ринку праці».

 

«На початку 2020 року наше підприємство запропонувало 250 актуальних вакансій. Найбільша потреба підприємства, зважаючи на специфіку роботи, у працівниках спеціальностей, пов’язаних з експлуатацією газових мереж. Тому, станом на сьогодні, ми запрошуємо слюсарів, зварювальників, контролерів. Якщо людина дійсно хоче себе реалізувати, то ми надаємо таку можливість», — розповіла начальник управління з персоналу АТ «Закарпатгаз» Оксана Краснощок.

 

Роман Василиха, слюсар з ремонту автомобілів, працює у цій сфері понад 10 років. У службі автотранспорту АТ «Закарпатгаз» — 3 місяці. Вирішив влаштуватися на підприємство, коли зрозумів: автосервіс, в якому працював, не скоро відкриється через карантин. Тож, постало завдання знайти стабільну компанію.

 

«Я тут недовго, та вже можу поділитися першими враженнями. Хороший, працьовитий колектив. Робота – стабільна, що зараз важливо. Роботу шукав через інтернет. Перевіряв усі вакансії, які пропонувалися: зварника, автослюсаря. У підсумку мені передзвонили із «Закарпатгазу», і я вирішив спробувати тут працювати. Про свій вибір не жалкую. З колегами спрацювалися швидко, роботу знаю добре. Сподіваюся, що я тут надовго», — сказав Роман Василиха.

 

А от Ганна Купровська працює в Закарпатгазі уже 38 років.  І весь цей час — у службі підземних газопроводів.

«Мені було 22 роки, коли я прийшла працювати у «Закарпатгаз». Закінчила технікум у Львові – дали направлення на роботу в «Закарпатгаз». Я — майстер і керую бригадою чоловіків. При аварійних випадках координую роботи з їх ліквідації. Тепер у мене у підпорядкуванні в середньому 6 осіб, а колись було й утричі більше. За час моєї роботи тут були пропозиції перейти на іншу роботу. Але я не погодилася жодного разу. Тут я і роботу знаю, і колектив хороший, і ставлення адекватне. Мені подобається, що така «жива» робота, постійно у русі», — зазначила Ганна Петрівна.

 

Нині АТ «Закарпатгаз» — роботодавець, який забезпечує стабільною роботою понад 1000 осіб. Здебільшого, це фахівці технічних спеціальностей. З питань працевлаштування в АТ «Закарпатгаз» необхідно звертатися за номером: 067-817-85-23.

Пресслужба АТ «Закарпатгаз»

 

27 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів