Нагороди шукають благодійників

Перший Національний конкурс “Благодійник року”

 


Запрошуємо соціально відповідальні компанії взяти участь у Першому Національному конкурсі “Благодійник року”.

Приємно констатувати той факт, що зараз українські бізнесмени все більше звертають свою увагу і вкладають кошти у добрі справи – займаються благодійністю. Тож завданням організаторів Першого Національного конкурсу "Благодійник року" стало визначення і нагородження найдостойніших із них.
Конкурс такого формату відбувається в Україні вперше. Його засновники - організації, які вважають розвиток і популяризацію благодійності однією з головних складових своєї діяльності. Зокрема, це Всеукраїнський благодійний фонд "Дитячий світ", Міжнародний благодійний фонд Катерини Ющенко "Україна 3000", Центр філантропії і Український форум благодійників. Не залишилася осторонь і держава – конкурс "Благодійник року" проходить за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, до складу журі конкурсу увійшли представники Кабінету Міністрів України.
Під час конкурсу буде визначено п’ять переможців на загальноукраїнському рівні у номінаціях: "Транснаціональна корпорація", "Національна бізнес-структура", "Банк або фінансова установа", "Благодійний фонд" і "Приватна особа". Також журі визначить одного переможця в кожній з 24 областей України і АР Крим.
Отже, відтепер у всіх громадян України є нагода подякувати всім своїм благодійникам. А щоб нагорода знайшла свого героя, слід на адресу організаторів конкурсу надіслати заявку. Висувати своїх кандидатів мають право громадські організації, благодійні фонди, заклади освіти, культури та охорони здоров’я, приватні особи, які отримали благодійну допомогу, а також самі благодійники.
Офіційна церемонія оголошення результатів Національного конкурсу "Благодійник року" та вручення спеціальних нагород переможцям відбудеться у переддень Дня благодійника, який цього року вперше відзначатимуть у третю неділю грудня. Трансляцію церемонії нагородження проводитиме телеканал “Перший Національний”. Нагороди переможці отримають із рук першої леді України Катерини Ющенко.

Заявку на участь можна заповнити прямо на сайті конкурсу www.blagodijnyk.org.ua або переслати на е-mail: [email protected], або на адресу: 01034, м. Київ, а/с 249. Прийом заявок триватиме до 15 листопада. Зв’язатися з оргкомітетом конкурсу можна за телефоном у Києві (044) 481 09 49.

ОРГКОМІТЕТ КОНКУРСУ

 

15 листопада 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів