10-річний хлопчик загинув від отриманих опіків – на Берегівщині підозрюваного у смертельному травмуванні дитини взяли під варту

10-річний хлопчик загинув від отриманих опіків – на Берегівщині підозрюваного у смертельному травмуванні дитини взяли під варту
За процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури триває розслідування за фактом заподіяння тяжких тілесних ушкоджень 10-річному хлопчику із с. Серне Берегівського району, що призвело до смерті (ч. 2 ст. 121 КК України).

 

За цим фактом співмешканцеві матері малолітнього повідомлено про підозру. Сьогодні чоловіка взяли під варту без можливості внести заставу.

На початку тижня до правоохоронців надійшло повідомлення про госпіталізацію дитини із термічними опіками 80% поверхні тіла. Медики намагалися врятувати хлопчика, однак за кілька днів він помер у медзакладі.

Попередньо йшлося про те, що дитина випадково підпалила себе через необережне поводження з вогнем. Однак у ході розслідування вдалося встановити більш точні обставини події.

Так, стало відомо, що до неї причетний 33-річний співмешканець матері хлопчика. Саме він у ході суперечки, що сталася між дитиною і дорослими вдома, підпалив одяг на хлопчику за допомогою запалювального пристрою.

Досудове розслідування здійснює Берегівський районний відділ поліції. У ході слідства правоохоронці перевірять усі обставини, за яких сталася трагедія, а також встановлять повне коло осіб, які можуть бути причетними до злочину.

 

18 травня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів