Ігоря і Ренату Борисових поєднало прагнення захищати Україну: історія подружжя військових зі 128-ї бригади

Ігоря і Ренату Борисових поєднало прагнення захищати Україну: історія подружжя військових зі 128-ї бригади
15 травня в Україні офіційно відзначали День сім’ї. Одним із символів свята для 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади є подружжя Борисових із артилерійського дивізіону – Ігор і Рената.

 

У 2014 році, одразу після початку АТО, Ігор прийшов у військкомат і став на захист України. Через три роки хлопець обрав для себе як фах причіпну артилерію 128 ОГШБр і від солдата швидко доріс до сержанта. Зараз боєць обіймає посаду головного сержанта артилерійського дивізіону – одного з найефективніших підрозділів гірсько-штурмової бригади.

Натомість Рената, маючи освіту політолога і захоплюючись спортом та живописом, теж вирішила піти в ЗСУ. Її посада – командир обчислювального відділення артилерійського дивізіону. Пані молодший сержант влучно стріляє зі стрілецької зброї, вчиться керувати безпілотником, вміло визначає установки для стрільби та є незамінним помічником старшого офіцера батареї при виконанні бойових завдань. Зараз Рената виховує донечку Мілану й паралельно продовжує вдосконалюватися і працювати над підвищенням професійної підготовки.

Прагнення захищати територіальну цілісність і суверенітет України, відданість військовій справі поєднало Ігоря і Ренату, в липні 2020 року вони стали міцною сім'єю.

Подружжя мріє, щоб війна врешті закінчилася перемогою України, і саме докладає для цього максимум зусиль. Ігор та Рената Борисови – міцна сім’я, яка є однієї з ланок, що формують кістяк бойових підрозділів ЗСУ!

 

 

 

16 травня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів