Юрій Чижмарь відвідав Марійський духовний центр

Голова Тернопільської ОДА закарпатець Юрій Чижмар отримав благословення у Зарваниці та подарунок — копію чудотворної ікони Божої Матері

 

Нещодавно призначений на посаду керівника обладміністрації виходець із Закарпаття Юрій Чижмарь відвідав Марійський духовний центр, де йому подарували копію чудотворної ікони Божої Матері.


Під час розмови із головою молодіжної єпархіальної комісії отцем Андрієм Говерою він запевнив, що хоче допомогти покращити умови перебування для прочан, коли вони приїжджають в Зарваницю, зокрема, сприяти будівництву там готелів.



“Голова заявив, що готовий сідати і розглядати всі пропозиції, які надійдуть від Церкви чи підприємців,” – розповідає начальник управління інформації обладміністрації Юрій Заруцький.



Керівник обладміністрації, за словами отця А.Говери, приїхав до Зарваниці з власної ініціативи.



“Це добре, що нова влада розпочинає свою роботу із благословення Матері Божої. Ми мали приватну розмову про те, що добре було б спільними силами покращити побут учасників прощ,” – говорить він.



Окрім Зарваниці, Ю.Чижмарь вже незабаром планує також відвідати Почаївську Святоуспенську лавру, а також зустрітися із керівниками всіх єпархій, які діють на Тернопіллі.

 

09 листопада 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів