І ЗНОВУ ПРО БАРАНИНЦІ

23 лютого 2007 року Ужгородська районна рада на сьомій сесії прийняла рішення „Про прийняття та делегування повноважень районною радою”.

 

У рішенні йдеться, що відповідно до пункту 7 статті 16 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, пункту 3 статті 92 Бюджетного кодексу України, заслухавши інформацію депутата районної ради Ткачука П.В. про кризову ситуацію щодо фінансування бюджетних установ Баранинської сільської ради районна рада вирішила:

1. Рекомендувати Баранинській сільській раді делегувати повноваження щодо фінансування бюджетних установ сільської ради Ужгородській районній раді.

2. Прийняти дані повноваження після їх делегування Баранинською сільською радою.

3. Делегувати повноваження щодо фінансування бюджетних установ Баранинської сільської ради Ужгородській районній державній адміністрації.

4. Дані повноваження приймаються і передаються районною радою тимчасово на період вирішення судових спорів, які на сьогоднішній день унеможливлюють фінансування бюджетних установ Баранинської сільської ради.

Коментар сільського голови Павла Чучки

В Баранинській сільській раді немає проблеми з фінансуванням. Гроші є – 216672,09 грн., а заборгованість по зарплаті становить лише 79539,91 грн. Проблема у незаконному заблокуванні рахунків казначейством, організоване депутатами-регіоналами разом із прокуратурою. Вважаю, що регіонал Ткачук свідомо "лоханув" районну раду(Фединець) разом з адміністрацією(Колібаба), замовчавши, що: "передача видатків здійснюється за спільним рішенням відповідних рад на договірних засадах. Всі угоди про передачу видатків укладаються до 1 серпня року, що передує плановому" (Бюджетний кодекс України, ст. 92, п. 4). Цікаво, чому промовчав прокурор Штефанюк??? Переконаний, що розв’язок Баранинської проблеми криється у судових рішеннях, які покладуть кінець інтригам комбінатора Ткачука і стабілізують роботу сільради.



Від редакції: "Хіба не є очевидним, хто за отим всім стоїть? Не настільки відважний пан головний районний начальник, в підручних якого ходить голова ради, щоб самочинно у такий рейдерський, як нині модно, спосіб тероризувати Баранинську громаду, бо абсолютно відомо, хто за тим стоїть, і тут знову без головного „мукачівського” не обходиться. Чи закинуть нам „наші із Завидова”, що ми також виконуємо замовлення „кризовиків”, поки що невідомо. Але те, що вони поступають підло по відношенню до своїх співвітчизників, є очевидним".

Трибуна

 

28 березня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів