Сімейний успіх SHEMAX у фокусі Forbes

Сімейний успіх SHEMAX у фокусі Forbes
Співзасновників SHEMAX подружжя Сергія та Тетяни Шелест визнали однією з найуспішніших пар в українському бізнесі за версією журналу Forbes Ukraine. 

 

Журналісти дослідили сімейні підприємства, де справи ідуть угору завдяки ефективному управлінню та спільним вдалим рішенням, попри складну ситуацію в Україні. Обрали досвід найкращих. У фокусі Forbes крім Shemax, також компанії Alterra Group, Mate academy та Bunny nail cafe. Повна версія статті для ознайомлення тут: https://forbes.ua/lifestyle/tsi-pari-upravlyayut-biznesami-razom-shchob-zalishatis-efektivnimi-ta-priymati-vdali-rishennya-voni-napratsyuvali-sistemu-pravil-os-vona-09022024-18564

Виявилося, що успіх підприємницьких пар базується на дотриманні простих правил, які, власне, стануть у нагоді усім бізнес-партнерам. Серед них, цитуємо: «Проводити разом час поза роботою. Завжди зростати паралельно. Довіряти, навіть якщо не погоджуєшся». Так можуть разом розвиватися та зберігати теплі стосунки. 

Як от, до прикладу, історія родини Шелест, яка лягла у основу статті видання Forbes.

Повномасштабне вторгнення в Україні. Подолавши шок, співзасновниця компанії SHEMAX Тетяна Шелест поїхала до доньки в Дублін. Проте, легше не стало, за два тижні накрила депресія. Каже: «Нас із чоловіком роз?єднало, і ми перестали діяти й планувати. Після повернення в Україну, нам з чоловіком та моїм партнером Сергієм Шелестом вистачило одного спільного сніданку, аби вирішити придбати ділянку землі в Ужгороді та почати будувати там новий цех». І все вдалося! Бізнес релокували, компанія нарощує виробництво та розширює ринки продажу. 

Тетяна Шелест резюмує: «Наш бізнес тримається тільки тому, що ми разом!»

 

15 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів