На Закарпатті з ознайомчим візитом перебуває Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні

На Закарпатті з ознайомчим візитом перебуває Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні
Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні Харш Кумар Джейн зустрівся в Ужгородській міській раді з міським головою Богданом Андріївим. У зустрічі взяли участь начальниця управління міжнародного співробітництва та інновацій Вікторія Тарахонич та її заступниця Вікторія Білас.

 

Індія неодноразового висловлювала підтримку Україні на міжнародних майданчиках, а також надавала гуманітарну допомогу, відбулося вже 12 гуманітарних передач, які містили медичне обладнання та засоби для догляду, розповів Надзвичайний і Повноважний Посол, додав, що така гуманітарна допомога буде й надалі. Пан Посол під час зустрічі розповів, що це вже другий його візит до Ужгорода, перший був 25 років тому від Міжнародного торговельного клубу, додав, що у місті багато позитивних змін.

Богдан Андріїв відзначив, що радий вітати пана Посла в Ужгороді, висловив сподівання, що Індія й надалі буде на боці України, народ якої сьогодні виборює своє право вільно жити на рідній землі, обирати своє майбутнє. Львівщина та Закарпаття – області, які пан Посол відвідує вперше за своє однорічне перебування на посаді Індії в Україні. Саме ці регіони, розповів дипломат, у перші дні повномасштабної війни надали найбільшу підтримку для безпечної евакуації індійських студентів, тоді їх навчалося у країні близько 20 тисяч. Харш Кумар Джейн висловив вдячність за допомогу Ужгороду та Закарпаттю загалом, а також Ужгородському національному університету.

Завтра у пана Посла відбудеться зустріч із ректором УжНУ Володимиром Смоланкою та студентами, сьогодні гість матиме екскурсію Ужгородом.

Ужгородська міська рада

 

26 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів