Встановлення меморіалу загиблим за Україну воїнам: В Ужгороді відбулася робоча зустріч

Встановлення меморіалу загиблим за Україну воїнам: В Ужгороді відбулася робоча зустріч
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв сьогодні зустрівся з членами робочої групи з розміщення в обласному центрі Закарпаття меморіалу загиблим за Україну воїнам.

 

Головний архітектор Ужгорода Олег Боршовський відзначив, що вже підготовлені програма та умови проведення відкритого архітектурного конкурсу на кращий проєкт твору монументального мистецтва «Меморіал загиблим за Україну воїнам». Обговорили сьогодні також склад журі з визначення кращого проєкту, до нього увійдуть майже два десятки людей: художники, архітектори, дизайнери, а також представники родин загиблих – три мами, вдова і батько Героїв.

Богдан Євстафійович принагідно привітав рідних загиблих із прийдешніми святами, а маму Андрія Палая – Катерину Ключкович ще й з днем народження, передав їм невеликі презенти.

Нагадаємо: кілька років тому рідні загиблих зареєстрували петицію з проханням встановити в Ужгороді новий меморіал загиблим воїнам, після громадського обговорення і відкритих слухань місцем для його встановлення визначили сквер біля будівлі Закарпатської ОДА та облради. Після визначення проєкту-переможця конкурсу будуть розробляти проєктно-кошторисну документацію та приймати рішення щодо фінансування спорудження.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів