ПОРУЧ: активності для маленьких ужгородців та гостей міста відбулися в обласному центрі Закарпаття

ПОРУЧ: активності для маленьких ужгородців та гостей міста відбулися в обласному центрі Закарпаття
Напередодні 24-та та 25-та сесії відбулися на базі Ужгородської спеціалізованої школи I-III ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов, а 26-та – сьогодні на стадіоні «Авангард». Уже за традицією заняття розпочали урочисто, учасників, їхніх батьків привітали депутат обласної ради, голова Закарпатської асоціації футболу Іван Дуран, заступник Ужгородського міського голови, голова Асоціації футболу міста Василь Гомонай, секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян, депутат Ужгородської міськради, директор стадіону «Авангард» Віктор Качур, голова Ужгородської районної асоціації футболу Іван Ковач, його перший заступник, голова Закарпатського підрозділу ВФСТ «Колос» Василь Хмельницький.

 

Після руханки, яку провела волонтер проєкту Андріана Цая, діти займались у трьох локаціях:

  • «Спортивна» (тренери – Валерій Шкура, Йосип Шитев);
  • «Здоров’я та безпека» (лікарі – Володимир Червіняк);
  • «Територія безпеки» (психолог – Лідія Глоба).

Після занять усі учасники отримали подарунки від проєкту ПОРУЧ.

Нагадаємо, у червні цього року Ужгород долучився до спільного проєкту Міністерства освіти і науки України та ЮНІСЕФ – ПОРУЧ, що має на меті забезпечити психосоціальну допомогу дітям та молоді, які постраждали від війни. ПОРУЧ передбачає роботу груп психологічної підтримки, арт-терапію, майстер-класи, розвиток здорового харчування та спортивні заняття. У проєкт залучаються діти-переселенці, діти із сімей учасників АТО, багатодітних сімей, діти з інвалідністю та інші діти, які потребують психосоціальної підтримки. Цільова аудиторія: хлопчики та дівчатка від 6 до 16 років.

Хто бажає долучитися – телефонуйте: контактна особа та адміністратор проєкту старший інструктор ЗАФ Пензова Анастасія, тел. +380 502529248

Ужгородська міська рада

 

 

12 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів