В Ужгороді обрали голову молодіжної ради

В Ужгороді обрали голову молодіжної ради
Олену Біланіну вдруге обрали головою Ужгородської молодіжної ради, очолюватиме вона її до 2024 року. Її заступниками стали Олександр Глебена, Святослав Марголич та Тетяна Ігнатьо, секретарем – Емілія Глюдзик. Рішення про це підтримали сьогодні на засіданні установчих зборів? ?цього молодіжного? ?консультативно-дорадчого? ?органу? ?при? ?Ужгородській? ?міській? ?раді.

 

Перед початком голосування Олена Біланіна прозвітувала про зроблене за період каденції УжМолРади 2020-2022 років. Відзначила основні із досягнень, серед яких – потрапляння у десятку міст-фіналістів національного конкурсу «Молодіжна столиця України» та десятку пілотних міст нового проєкту від Офісу Ради Європи в Україні «Молодь за демократію в Україні», запустили кілька постійних освітніх проєктів, беруть участь у новому проєкті за підтримки Мінмолодьспорту, ПРООН та регіональних партнерів ГО «Простір молоді» й ГО «Станція заготівлі вторсировини Проектна, 3; «ВідноваЮА» – відновлюватимуть приміщення, яке зможуть використовувати як новий молодіжний простір.

Члени Ужгородської молодіжної ради також обговорили, як працюватимуть далі, зокрема вирішили проводити збори кожного другого вівторка місяця, запланували протягом вересня зробити стратегічне планування із оновленням пропозицій до плану активностей на 2022 рік.

Ужгородська міська рада

 

11 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів