Понад два місяці функціонує Центр безпеки громадян у Солотвинській тергромаді на Закарпатті

Понад два місяці функціонує Центр безпеки громадян у Солотвинській тергромаді на Закарпатті
Упродовж місяця мають відкрити відділення поліцейських громад, яке належатиме до Центру безпеки громадян Солотвинської територіальної громади. Про це 27 жовтня Суспільному повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

 

Центр безпеки громадян у Солотвинській громаді функціонує вже понад два місяці. Там працюють рятувальники, медики та поліцейські. За словами керуючого справами виконавчого комітету Солотвинської селищної ради Богдана Макусія, вони обслуговують більше 35 тисяч людей, котрі живуть у 9 селах, що входять до громади. Наразі Центр укомплектований технікою для гасіння пожеж та автомобілями для рятувальників і поліцейських громади, – каже Богдан Макусій.

Нижня Апша: медики та поліцейські мають окремі приміщення

У Центрі безпеки громадян, що в селі Нижня Апша Тячівського району, разом мають працювати рятувальники, медики та поліцейські. Начальник Центру Михайло Мойш каже: наразі тут розміщені гаражі та відділення для рятувальників, а медики та поліцейські громади мають свої приміщення.

"У нас чотири зміни по чотири бойових офіцери в кожній зміні, — розповів Михайло Мойш. — Чергування – доба через три. У склад зміни входять два водії, начальник зміни і пожежник. Лікарі так само. У них своє приміщення. Ми взаємодіємо постійно. Куди ми виїжджаємо, туди й вони виїжджають, поліцейські виїжджають. Ми тепер створили поліцейську громаду й поліцейська громада забезпечує нам безперешкодний проїзд до місця надзвичайного лиха".

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

27 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів