Поліцейські-кінологи Закарпаття навідалися до діток у оздоровчий табір

Поліцейські-кінологи Закарпаття навідалися до діток у оздоровчий табір
Поліцейські зустрілися з дітьми у відпочинково-оздоровчому таборі «Трембіта», що у селі Циганівці Ужгородського району. Кінологи підготували для дітей показові виступи своїх чотирилапих вихованців

 

Днями працівники кінологічного центру Головного управління Національної  поліції в Закарпатській області разом зі службовими собаками відвідали дітей у оздоровчо-відпочинковому літньому таборі «Трембіта», що на Ужгородщині. У таборі відпочивають більше 150 діток з усієї області, віком від 6 до 15 років. 

На початку зустрічі поліцейські  розповіли дітям про роботу кінолога та про завдання, які виконують службові собаки. 

Далі поліцейські продемонстрували вміння своїх чотирилапих помічників. Окрім  виконання команд дресирування загального курсу, діти  мали можливість спостерігати, як службові собаки здійснюють пошук зброї, вибухівки, наркотиків тощо. Та найбільше емоцій у дітей викликало затримання вівчаркою злочинця, у ролі якого виступив один із  поліцейських кінологів. 

Діти із захопленням спостерігали за собаками, які вправно виконували команди. Вражені  показовими виступами діти неабияк зацікавилися деталями тренувань. Школярі дізнавалися про те з якого віку тренують собак, яких порід собак в основному обирають для служби, як можна розпізнати чи буде собака вправною на службі та інше.

Хлопці  та дівчата встигли полюбити чотирилапих вихованців, дехто навіть виявив бажання в майбутньому стати кінологом. 

Наостанок дітки робили фото на пам’ять з собаками та ділились враженнями.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів