В обласному центрі Закарпаття презентували «Ужгородський кошар». Що це і для кого? (ВІДЕО)

Каталог підготувало управління економічного розвитку міста Ужгородської міської ради, а сьогодні запросили виробників, екскурсоводів, аби вони змогли оглянути продукцію один одного, ближче познайомитися і, можливо, знайти можливості, ідеї для майбутньої співпраці.
Міський голова Богдан Андріїв наголосив, що оригінальна продукція локальних виробників яскраво доповнює імідж міста, робить його відомим далеко за межами краю, побажав усім підприємцям успішно розвивати свій бізнес і запевнив, що влада готова й надалі всіляко сприяти і допомагати.
«Кожна позиція каталогу – це ідея, робочі місця, податки для нашого міста», – відзначив начальник управління економічного розвитку Павло Логвінов. Розповів, що задум зібрати в один «кошар» креативні місцеві вироби запозичена, але її дещо доопрацювали, розширили, до прикладу, додали виробників інтелектуальних продуктів, Агенцій розвитку Закарпаття та Ужгорода. Запропонував підприємцям шукати точки дотику, долучати до логотипів своєї продукції логотип міста, вести діалог із компаніями туристичного супроводу, місцевими екскурсоводами і загалом співпрацювати, щоб синергія усіх давала результат для промоції Ужгорода.
Крафтове пиво від броварні «Бітанги»; пивоварні «Унгвайзер»; торти «Ужгород» від Валентина Штефаньо; різноманітну продукцію від «Полонинського хліба»; тістечка, глінтвейн у пляшках, який можна розігріти, коли захочеться, сиропи від кафе «Eat Me!»; два види «Ужгородської кави» від Riverside; видання та пакувальну продукцію від поліграфічного підприємства «Патент»; книги видавництва Олександри Гаркуші, домашній текстиль, хустки та інші дизайнерські вироби з принтом від Morgental; ливарні вироби від «Турбогазу»; сумки і гаманці зі шкіри; флораріуми; посуд; квести від «Фортеці»; туристичні маршрути та інтерактивні листівки з аудіогідами проєкту «Пізнай Ужгород» та ще багато цікавого – із усім цим сьогодні знайомилися, це куштували, обговорювали у «Совиному гнізді».
Підприємці, виробники, хендмейдери ділилися своїми історіями, розповідали про особливості своїх продуктів, відповідали на запитання. Скажімо, про те, як поєднали смаки, що домінують у регіоні, є у спогадах ужгородців, – у двох видах «Ужгородської кави»; що принти на дизайнерських виробах Катерини Моргентал наносяться екологічними чорнилами і якість друку в Україні для дизайнерки виявилася кращою, ніж у Туреччині; про керамічні корки для пляшок, які продаються у великих містах як колекційні сувеніри, але можуть і яскраво підкреслити корпоративну стилістику якогось бренду; як школярі замість традиційного святкування початку чи завершення навчального року обирають динамічні квести. Ішлося і про те, як вчитися, зокрема й безкоштовно, розвивати свій бізнес, представляти його на популярних у світі електронних платформах для продажу, у соцмережах.
Приналежність до «Ужгородського кошара» – це своєрідний знак найвищої якості, свідчення довіри до продукту від ужгородців та гостей міста. Виробників, які реалізовують креативні ідеї, презентують економічний потенціал нашого міста, запрошуємо долучатися до каталогу, зробити свій внесок до різноманіття «Ужгородського кошара».
Детальніше дивіться у відео, яке опублікував Богдан Андріїв :
Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі
До теми
- На виставці іконопису говорили про створення музею ікон Закарпаття
- Закарпатські патрульні нагадують пішоходам про їхні права та обов'язки
- На Закарпатті продовжують реабілітаційні заходи для бійців, які повернулися із зони бойових дій
- Захисник "Азовсталі" з Чопа Олексій Чорпіта провів у полоні майже три роки. Вдома на нього чекали мама та сестра
- ТОП-10 закарпатських квітучих маршрутів, які викликають захоплення у туристів
- Батько написав про полеглого сина: В Ужгороді презентували унікальне видання – книгу «Доброволець»
- Дату беатифікації блаженного Петра Павла Ороса на Закарпатті перенесено
- Науковці ведуть цілодобову пряму трансляцію життя сов із гнізда птахів на Закарпатті
- Не сакурами єдиними: в Ужгороді розквітли тисячі різнобарвних тюльпанів
- Поливаний понеділок: традиції, обряди та цікаві факти
- Богдан Андріїв: "Нехай у кожному серці Великдень запалить промінь любові, надії та єдності"
- Світле свято Воскресіння Христового - головні традиції та звичаї Великодня
- Людмила Губаль: «Писанка — це лист до Бога»
- Як на Закарпатті створюють традиційну бойківську писанку: техніка та орнаменти
- Розклад Великодніх богослужінь та освячення пасок у храмах Ужгорода
- Плануйте поїздки: на Великодні свята на кордонах Закарпаття очікується збільшення черг
- Ужгородський батальйон ТрО терміново шукає операторів БПЛА та спеціалістів з РЕБ
- Майбутні підприємці Закарпаття ярмаркували у Львові
- Група Tolk стала найчисельнішою командою благодійного півмарафону в Ужгороді
- Рожева весна на тарілці: в Ужгороді створили сакура-меню зі справжніми квітами
До цієї новини немає коментарів