8 тисяч компенсації підприємцям: доки можуть подавати заяви закарпатці

8 тисяч компенсації підприємцям: доки можуть подавати заяви закарпатці
Відучора, 19 квітня, можна подавати заяву на отримання допомоги у розмірі 8 тисяч гривень із Держбюджету України. За словами заступника голови Закарпатської ОДА Іштвана Петрушки, в нашій області компенсація доступна для ФОПів та найманих працівників, які призупинили діяльність у зв’язку з введенням у краї посилених карантинних обмежень.

 

Нагадаємо, Закарпаття перебувало у "червоній" зоні з 8 березня до 10 квітня включно. Власниця магазину жіночого одягу Людмила Дорошевич реєструється в додатку "Дія", щоб отримати одноразову компенсацію.

"Мій квед підпадає під одноразову допомогу 8 тисяч гривень. Але, чесно кажучи, це мені погоду не робить, тому що я ці гроші, якби не локдаун, заробила б за день чи два, — розповіла підприємиця. — У зв’язку з карантинними обмеженнями ми маємо великі втрати. Наприклад, ми нашиваємо колекцію, ось в нас була готова весняна колекція, а зараз вона неактуальна, тому що ми наближаємося до літа, і треба вже нашивати літню, закуповувати її. І як нам це зробити, якщо ми не працювали і в нас недостатньо коштів для цього?".

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів