Головний тренер “Ужгорода” Володимир Васютик: "Суперник переграв нас у центрі поля"

Головний тренер “Ужгорода” Володимир Васютик: "Суперник переграв нас у центрі поля"
Головний тренер “Ужгорода” Володимир Васютик після матчу проти галицьких “Карпат”, у якому команда зазнала поразки 0:3, розповів про план на гру та охарактеризував суперника.

 

“Звичайно, рахунок на табло не відображає повної картини гри, яка була на футбольному полі. Але це футбол. Тут вирішують все індивідуальні моменти: помилки, рішення під час завершальних стадій атак, особливо, коли команди приблизно рівні за класом. Можна сказати, що суперник переграв нас у центрі поля. Через це нам бракувало активності попереду. Але, звичайно, хлопцям я дорікнути я нічим не можу, вони віддали всі сили заради перемоги. Єдине, що майстерність і клас футболістів “Карпат” трошки вищі”, — каже Володимир Васютик.

“Нам бракувало лідерів — Адріана Пуканича, Юрія Чонку, Дмитра Сартіну, які ще не могли взяти участь у матчі за станом здоров’я. Можливо, за рахунок цих гравців можна було б змінити хід гри. Але ми побачили наш найближчий резерв, який теж має право на те, аби грати, доводити і робити результат.

Звичайно, ми мали декілька дуже хороших моментів для взяття воріт. Якби ми швидше забили, то, можливо, ми б змусили суперника відкриватися. А в таких матчах все якраз і йде до першої помилки”, — підсумував головний тренер “Ужгорода”.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів