Студенти заселяються в гуртожитки Ужгородського національного університету (ВІДЕО)

Студенти заселяються в гуртожитки Ужгородського національного університету (ВІДЕО)
150 студентів на сьогодні заселилися в гуртожитки Ужгородського національного університету. Про це розповів директор студмістечка Василь Кепич. За його словами, студенти 2-6 курсів почали заселятися з 26 серпня й зможуть це зробити до 9 вересня. Того ж дня почнуть заселяти першокурсників. Загалом в шести гуртожитках УжНУ є місце на 2800 студентів.

 

В останній тиждень серпня у гуртожиток № 2 ушосте заселилася Марія Романчук. Дівчина вчиться на 6 курсі медичного факультету Ужгородського національного університету. Каже – за час навчання жила у гуртожитку.

 

"Усе влаштовує, усе нормально. Охорона хороша, вода гаряча є, газ. Кімнати нормальні, ремонти роблять. Добавляють потрохи, ремонтують, відновлюють вікна", — розповіла дівчина.

Студент-медик Михайло Ковтанюк прийшов виселитися з гуртожитку №2. Тут він жив 6 років.

 

"На першому курсі, коли я сюди прийшов, то дійсно був здивований і злякався від того всього. Бо після дому приходиш у такі умови, — сказав Михайло. — А потім уже ремонт зробили, і душ, і туалети – було нормально. У мене кімната гарна була, з ремонтом. Колапси рідко бували. Були проблеми з каналізацією один раз за 6 років, які я тут жив".

 

Суспільне Закарпаття

 

01 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів