До великоднього прибирання долучились і рятувальники

До великоднього прибирання долучились і рятувальники
Рятувальники Закарпаття активно готуються до Великодня.

 

По всьому краю бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій привели до ладу подвір’я пожежно-рятувальних підрозділів. Дні благоустрою тривали протягом 22-23 квітня.

Співробітники оперативно-рятувальної служби на чолі з керівництвом Управління ДСНС України у Закарпатській області прибрали території довкола будівель, побілили паркани, впорядкували газони та клумби тощо.

 

Крім цього, рятувальники висадили чимало дерев, тим самим озеленивши підрозділи. В Ужгороді на подвір’ї Управління незабаром виростуть молоді сакури, туї, каштани, горіхи та ялинки – усього 35 багаторічних рослин. Загалом по області було висаджено близько 200 дерев.

«Пожежна частина або інший підрозділ оперативно-рятувальної служби – це другий дім для рятувальників. Відтак місце служби, як і власне помешкання, треба ретельно прибрати перед великим святом. Подібна робота не лише приносить користь завдяки наведенню чистоти на території, а й згуртовує колектив Служби порятунку», – зазначив начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак

 

У ДСНС України у Закарпатській області.

 

23 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів